PhD stilling på Infektionsmedicinsk Klinik, Rigshospitalet fra sommer 2019

Er du kandidat eller bliver du kandidat sommer 2019, og er du interesseret i infektionsmedicin og immunologi? Så er denne stilling måske noget for dig!

Vi søger en læge eller humanbiolog til et projekt, der skal belyse immunforsvarets betydning for, om patienter, der er organtransplanteret, får infektioner eller afstøder deres nye organ.

Som PhD studerende vil du have mulighed for at arbejde med at undersøge prævalens og incidens af infektioner blandt organtransplanterede patienter i et stort retrospektivt studie. Derudover vil du, i prospektive studier, kunne undersøge, hvordan immunforsvaret påvirkes efter transplantation og immunsuppressiva, samt undersøge, om der i immunforsvaret findes markører, der kan identificere patienter med høj risiko for at få infektioner.

Projektet er et samarbejde mellem Infektionsmedicinsk Klinik, Klinisk Immunologi og de 3 klinikker, der har ansvar for transplantation (hjerte/lunge, lever og nyre).

Kvalifikationer

Vi søger en person med en kandidatgrad i medicin, humanbiologi eller tilsvarende. Tidligere forskningserfaring og/eller laboratorieerfaring er en fordel. Vi forventer, at du er nysgerrig, systematisk og ambitiøs, samt at du kan indgå i tværfaglige samarbejder, men også kan arbejde selvstændigt og målrettet i et dynamisk forskningsmiljø.

Vi tilbyder kompetente, nærværende og engagerede vejledere, samt arbejde i en gruppe af yngre forskere, med en bred vifte af interesser og kompetencer, hvor det sociale vægtes højt.  

Mere information om stillingen kan fås hos Professor Susanne Dam Poulsen (3545 0859 eller Susanne.dam.poulsen@regionh.dk). Stillingen kan søges på sundhedsjobs.dk quick nummer 363419.

Ansøgningsfrist 15.3.2019

Written by

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *