Bliv medlem

Som medlem af PUFF får du før alle andre tilbud om kurser og andre arrangementer med begrænset deltagerantal. Vi kan også altid bruge aktive medlemmer, som kan give en hjælpende hånd til arrangementer osv.

Ønsker du at blive medlem, sender du blot en email til indmeldelse@puffnet.dk med dit navn og kontaktinformationer. Dit medlemskab træder i kraft, når vi på vores konto modtager indbetaling af kontingent på kr. 50 for indeværende år.

Reg: 6610 Konto: 2830440
På indbetalingen bedes du skrive dit navn!

Så snart indbetalingen er registreret, vil du modtage med en email (check din junk email folder) med bekræftelse af medlemsskabet.

Bliv aktivt PUFF-medlem
Vi har altid brug for flere aktive medlemmer, som kan være med til at bestemme hvilke arrangementer, vi skal afholde, komme med inputs i vores politiske arbejde og i det hele taget give en hånd med.

For at være aktiv i PUFF skal du først være meldt ind i foreningen (se hvordan hér). Når du er meldt ind bedes du skrive en mail til webmaster@puffnet.dk med dit navn og mailadresse, og at du ønsker at meldes på mailingslisten for aktive medlemmer.
Så modtager du løbende information om de planlægningsaktiviteter, der er i gang.

Du kan også altid møde op på vores månedsmøder og høre om de aktiviteter, der er i gang i PUFF, og hvordan du kan hjælpe.

Velkommen!

Der er lukket for kommentarer.