30
mar

0

Food, Fitness & Pharma: Forskningsår eller OSVAL om livsstilssygdomme

Forskningår eller kandidat- og bacheloropgave om livsstilssygdomme.

Hvem er vi?

UNIK “Food Fitness & Pharma

er et nyt forskningsinitiativ ved Københavns Universitet. Initiativet har til formål at forstå, forebygge og behandle livsstilsstils sygdomme så som fedme og Type 2 Diabetes.

Initiativet består af i alt ~ 30 forskningsprojekter indenfor et bredt felt af forskningsområder så som: Genetik, Epidemiologi, Fysiologi, Farmakologi, fedme kirurgi, Fødevare Teknologi, Kost Interventioners, Sociologi, Psykologi, Økonomi og Jura.
Forskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er involverede i en stor andel af disse projekter, som også involverer mange yngre forskere herunder ph.d. studerende.

Hvilke projekter kan vi tilbyde?
I vores folder kan du læse mere om forskningsprojekterne på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Besøg vores hjemmeside og kontakt derefter de involverede forskere for at høre mere om de mange interessante forskningsprojekter og mulighederne for at skrive opgaver eller tage et forskningsår i relation til disse projekter.
Hér finder du en oversigt over forskningsfelterne og link til liste over de enkelte projekter. Hér finder du en liste over involverede forskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Funding: UNIK initiativet er støttet med en bevilling på 120 mio. kr fra Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

Yderligere information: Kontakt Forskningskoordinator Camilla Verdich på cave[snabel-a]sund.ku.dk.

Tilbage