09
sep

0

Forskningsår i Guinea Bissau i Vestafrika

Medicinstuderende søges løbende til Bandim Health Project.

Du har:
– Interesse for international sundhed
– Lyst til at forske i, hvordan vi bedrer sundhedsforholdene i Afrika
– Masser af initiativ
– Vilje til at gøre en forskel
– Måske rejst i ét eller flere lavindkomstlande
– Mod på at bo et år i Afrikas fattigste land, Guinea-Bissau
– Sprogøre
– Ambitioner om at skrive videnskabelige artikler på engelsk

Vi kan tilbyde dig:
Et forskningsår på Bandim Health Project i Bissau, Guinea-Bissau, Vest Afrika (www.bandim.org).
Der kan blive tale om flere forskellige projekter, omhandlende f.eks. børnevaccinationer, vitamin A tilskud, tuberkulose, eller HIV/AIDS. Du kommer til at arbejde sammen med en eller flere andre studenter, PhD studerende og seniorforskere fra både Guinea-Bissau og Danmark i et meget aktivt, ind imellem krævende, men også spændende forskningsmiljø. Vores studenter publicerer som hovedregel mindst en artikel efter deres forskningsår.

Løn og dækning af rejseudgifter søger vi i fællesskab.

Kontakt
Er du interesseret i at komme til en samtale, så send venligst ansøgning om at komme i betragtning, vedlagt seneste karakterudskrift og CV (indeholdende bl.a. oplysninger om tidligere ophold i lavindkomstlande og sprogkundskaber), til afdelingslæge Christine Stabell Benn, cb[snabel-a]ssi.dk.

Tilbage