15
feb

0

PUFF månedsmøde: Journalclub

Hvornår: Tirsdag, d. 1. marts 2011, kl. 16.15
Hvor:
Panum Instituttet, lokale 1.2.63

Vi gentager succesen med journal club, hvor et PUFF medlem får muligheden for at præsentere og diskutere en del af sit videnskabelige arbejde. Det foregår på den måde, at et medlem kort præsenterer en artikel, som vedkommende er medforfatter på (10-15 min), og bagefter diskuteres artiklen og projektet bag. Interesserede medlemmer får på forhånd mulighed for at få tilsendt en kopi af artiklen, så man kan læse den på forhånd.

Program

Kl. 16.15-16.35 “At ‘læse’ en artikel på 10 min”
Introduktionsoplæg

Kl. 16.35-17.35 Journal Club
Et medlem præsenterer kort en artikel, som vedkommende er medforfatter på, og bagefter diskuteres artiklen og projektet bag. Denne journal club-artikel handler om sammenhængen mellem overvægt og kardiovaskulær sygdom.

Send en mail til kontakt[snabel-a]puffnet.dk for at få en kopi!

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen
PUFF – Panums UngdomsForsker Forening

Tilbage