03
maj

0

Workshop i stemmestyring/taleteknik

Hvornår: Onsdag, d. 11. maj 2011, kl. 17.00-19.30
Hvor:
Henrik Dam Auditoriet, Panum Instituttet

Taler du for hurtigt, utydeligt eller ryster stemmen når du taler for en større forsamling? Vil du gerne forberede dig på at tale til de store internationale konferencer?
Så læs videre!

DIA Student Chapter inviterer til GRATIS stemmeworkshop med fokus på taleteknik. Her vil Jon Hollesen gennemgå stemmeføringsøvelser og ved hjælp af cases vise hvordan du kan forbedrer din ”præsentationsstemme” hvad enten det er til eksamensbrug, foredrag eller talen ved din søsters bryllup. Der er mulighed for at inddrage dine personlige erfaringer og få gode råd.

Underviser Jon Hollesen er uddannet ved Musikkonservatoriet og er endvidere cand.mag. i Musikvidenskab ved Århus Universitet. Han har tidligere holdt kurser for f.eks. Center for Ledelse og Lægernes Uddannelses Forening.

Tilmelding: Send mail med navn og studieretning til diastudentchapter[snabel-a]gmail.com senest søndag d. 8. maj (først til mølle).

Arrangementet er gratis og der serveres mad og drikke.

Denne workshop arrangeres af DIA Student Chapter og er for alle studerende og Ph.D.-studerende ved SUND, FARMA, NAT og LIFE. DIA Student Chapter er en studenterforening på tværs af fakulteter med formål at give studerende redskaber til udføre og præsentere videnskabeligt arbejde.

Tilbage