27
jun

0

Introduktion til planlægning, gennemførelse og afslutning af et klinisk forsøg med lægemidler i henhold til GCP

Hvornår: 13. september 2011
Hvor: Hotel Admiral, København
Tilmedlingsfrist: 1. august 2011
Pris: 700 kr. for medlemmer af Dansk Selskab for GCP, 1000 kr. for ikke-medlemmer

Dansk Selskab for GCP holder afholder kursus i GCP med titlen “Introduktion til planlægning, gennemførelse og afslutning af et klinisk forsøg med lægemidler i henhold til GCP” d. 13. september 2011.

Kursus mål:
Kurset vil give deltagerne en introduktion til begreberne i GCP samt skabe en forståelse for intentionen med GCP. Deltagerne vil opnå forståelse af forløbet af et klinisk lægemiddelforsøg fra start til slut. Kurset vil give deltagerne en kort, basal indføring i kravene og arbejdet omkring kliniske lægemiddelforsøg.

Målgruppe:
Nyansatte i lægemiddelindustrien eller biotek som arbejder med kliniske forsøg, assistenter og sekretærer i funktioner hvor der foregår kliniske forsøg, projektsygeplejersker, læger, ph.d.-studerende samt andre faggrupper (data managers, statistikere, ansatte på universiteter, hospitaler eller regioner). Af hensyn til niveau og udbytte anbefales det, at deltagerne har max 1 års erfaring med kliniske forsøg.

Afholdelse:
13. september 2011 på Hotel Admiral, København. Det skal venligst bemærkes at kurset gentages i Århus April 2012 (tilmelding til dette vil først komme senere).

Tilmelding og betaling:
Tilmeldingsfrist d. 1. august 2011. Du kan tilmelde dig arrangementet her, hvor detaljeret kursus agenda også kan findes. Tilmeldingen er bindende. Deltagelse koster DKK 700 for medlemmer af Dansk Selskab for GCP (gælder kun privat medlemskab. For firmamedlemskab betales per deltager) og DKK 1.000 for ikke-medlemmer af Dansk Selskab for GCP. Ikke medlemmer af Dansk Selskab for GCP indmeldes automatisk i Dansk Selskab for GCP ved betaling af kurset og opretholder et års gratis medlemskab. Der fremsendes en faktura efter tilmelding.

Ved tilmelding skal angives navn, fødselsdag, e-mail, primære arbejdsområde samt erfaring med kliniske forsøg (hvis nogen).

Aflyses mødet af Dansk Selskab for GCP, refunderes betalingen ved indsendelse af kvittering til Pharmadanmark, Rygårds Alle 1, 2900 Hellerup”.

Kontakt Marianne Bernt  pd[snabel-a]pharmadanmark.dk

På vegne af
Dansk Selskab for Good Clinical Practice

Tilbage