09
sep

0

PUFF månedsmøde + foredrag fra GCP-enheden

Hvornår: 4. oktober 2011, kl. 16.15- ca. 18.00
Hvor:
Store mødesal, Panum Instituttet

Program
16.15-17.00  Foredrag fra GCP-enheden

Er du interesseret i lægemiddelforskning og skal du måske i fremtiden forske i lægemidler, er det vigtigt at kende til og kunne overholde Good Clinical Practice (GCP). GCP-enheden i København er en enhed, som hjælper forskere med at overholde GCP og dansk lovgivning. De tilbyder vejledning i og gennemgang af alle forsøgsrelaterede aktiviteter, herunder indhold af forsøgsprotokol, deltagerinformation og samtykkeerklæringer samt monitorering, afslutning og rapportering af forsøg.
Ved foredraget beskriver GCP-enheden deres arbejde og hvordan man kan benytte sig af deres hjælp.

17.00- ca. 18.00 PUFF månedsmøde

Alle er velkomne og der vil være kaffe og kage.
Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen,
PUFF

Tilbage