02
okt

0

Gratis workshop om networking

Hvornår: 10. oktober 2011, kl. 17.00 – 20.00
Hvor:
Novo Nordisk studiesalen, FARMA

Networking er vigtigt – kom og lær det!

Kunne du tænke dig at få konkrete værktøjer og svar på dine spørgsmål omkring netværk og networking, så kom til dette gratis seminar arrangeret af DIA Student Chapter Denmark.

Program:

17.00-17.15: Kage og kaffe/the/sodavand

17.15-18.45: Oplæg og øvelser ved Mads Svaneklink

18.45-19.30: Sandwich og sodavand samt mulighed for at afprøve networking ”in real life”

19.30-20.00: Professionelle netværk i organisationer ved Sophie Labrosse

Mads Svaneklink er en dreven netværk’er, der har erfaring i adskillige netværk – i både politiske og organisatoriske kredse. Mads har en baggrund som bestyrelsesmedlem af to universitetsbestyrelser, er formand for den nationale studenterorganisation DSF og politisk konsulent ved Folketinget m.m.

Sophie Labrosse er master i statskundskab og international relations og ansat ved Biopeople. Biopeople er et dansk innovationsnetværk for biosundhed, som assisterer akademien og industrien i samarbejde og udvikling af idéer til gavn for global sundhed og velfærd.

Denne workshop arrangeres af DIA Student Chapter og er for alle studerende og Ph.D.-studerende ved SUND, FARMA, NAT og LIFE. DIA Student Chapter er en studenterforening på tværs af fakulteter med formål at give studerende redskaber til udføre og præsentere videnskabeligt arbejde.

Tilmelding: via mail med navn og studieretning til diastudentchapter@gmail.com senest senest onsdag d. 5. oktober (først til mølle)

 

Tilbage