02
maj

0

Statakursus

På initiativ af Morten Hedegaard afholdes der fra mandag d. 21. maj til onsdag d. 23. maj (begge dage inklusiv) et kursus i statistikprogrammet Stata i København. Underviseren er Jacob Hjort fra Århus Universitet, og der er tale om et intensivt 20 timers kursus over tre dage.

Der kræves intet forudgående kendskab til programmet, som er et yderst brugbart værktøj, særligt i forbindelse med registerstudier. Med Jacob Hjorts ord går kursisten ”0 til 100 på 20 timer”! Til undervisningen anvendes prøvedata, men man er velkommen til også at medbringe egne data.

Der er plads til 12 deltagere på kurset, og pladserne besættes efter først-til-mølle-princippet. Prisen bliver omkring 2000 kr. pr. deltager, men er endnu ikke præcist fastsat, da den på solidarisk vis kommer til at afhænge af antal tilmeldte.

Praktisk info:

  • Alle deltagere bedes medbringe en bærbar PC
  • Undervisningen finder sted i dagene 21. til 23. maj i tidsrummet 8-16.
  • Nærmere information om sted (muligvis lokaler i Aldersrogade) følger
  • Der vil hver dag være frokost i form af sandwich, samt kaffe, te og lidt mundgodt i løbet af dagen
  • Tirsdag aften spiser vi, for hyggens skyld, middag sammen på en restaurant i København. Dette arrangement vil være for egen regning, og nærmere information følger

Hvis du ønsker at bekræfte din tilmelding til kurset eller har yderligere spørgsmål, så send venligst en mail til skrivtilcaro@gmail.com

Vi ses til nogle lærerige dage,

Venlige hilsner

Caroline Fussing Clausen
Kursussekretær