21
okt

0

Medicinstuderende søges til klinisk projekt, iPower, på hjertemedicinsk afdeling, Bispebjerg Hospital

Vi søger en medicinstuderende på 7. semester eller senere; initelt til timelønnet forefaldende forskningsarbejde og fra 1. Februar 2013 opstart af et fuldtids et-årigt forskningsprojekt på kardiologisk afdeling, Bispebjerg Hospital. Projektet, kaldet iPower, er et multicenter forskningsprojekt med deltagelse af hjertemedicinske afdelinger fra Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Odense og Århus. Projektet omhandler kvinder med angina pectoris, hvor der ikke er fundet stenose på koronararterier ved KAG. Symptomerne hos en del af kvinderne kan skyldes mikrovaskulær dysfunktion, hvilket vil blive belyst med forskellige diagnostiske metoder bla ekkokardiografi med koronar flow reserve målinger, måling af endotel funktion, PET, CT og MR.

Den forskningsårsstuderende skal varetage eget delstudie i tæt samarbejde med medarbejdere i vores forskningsenhed og  sammen med de phD-studerende varetage inklusion og undersøgelse af patienter.

Vi søger en medicinstuderende som er interesseret i forskning og ønsker at deltage i et dedikeret team.

Opstart snarest muligt.

Send en kort motiveret ansøgning inkl. karakter udskrifter senest d. 4/11 til Professor Eva Prescott, kardiologisk afdeling Y, Bispebjerg Hospital, Eva.Irene.Bossano.Prescott@regionh.dk snarest muligt.

Nærmere oplysninger kan fås ved telefonisk kontakt til Ph.D. studerende, Marie Michelsen; telefon 4026 3283