01
feb

0

Studentermedhjælpere til Grundforskningsfondens Center for Vitamins and Vaccines (CVIVA)

Ansøgningsfrist: 07. februar 2013

Vi søger 2 medicinstuderende til at udføre telefoninterviews på et projekt om effekterne af Calmette-vaccinationer.

Om CVIVA CVIVA´s ambition er at dokumentere disse effekter for at optimere brugen af vaccinationer og udforske de underliggende biologiske mekanismer.

Om Calmette-studiet BCG-vaccinen mod tuberkulose, også kaldet Calmette, kan muligvis have en positiv effekt på immunforsvaret, så vaccinerede børn får færre infektioner og allergiske sygdomme. Vi iværksætter nu et stort kontrolleret studie, også kaldet Calmette-studiet (www.calmette-studiet.dk), Formålet med studiet er at undersøge, om børn, der har fået Calmette-vaccinen kort efter fødslen, bliver mindre syge. For at opnå sikre resultater, vil 4300 børn deltage i studiet. Halvdelen af børnene vil efter lodtrækning blive vaccineret inden for en uge efter fødslen, og den anden halvdel vil ikke blive vaccineret. Alle børn, der indgår i forsøget, vil blive fulgt i op til 2 år efter fødslen, bl.a. med telefoninterview. Til at hjælpe med at gennemføre studiet søger vi 2 studentermedhjælpere som timelønnede telefoninterviewere.

Dine kvalifikationer
• Vi forventer, at du er medicinstuderende på kandidatuddannelsen.
• Derudover taler og skriver du flydende dansk og kan arbejde på fleksible tidspunkter.
• Vi lægger desuden vægt på, at du er selvstændig, pålidelig og yderst grundig i dit arbejde.

Vi tilbyder Gode muligheder for at snuse til et spændende forskningsprojekt sammen med et dedikeret og ambitiøst forskerteam ved et nyt ambitiøst Grundforskningscenter.

Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden vil blive 15 timer om ugen per studerende med start den 15. februar 2013 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er tidsbegrænset til 1 år, og ansættelse sker i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem HK-stat og Finansministeriet.

Vil du vide mere Du kan få yderligere information ved henvendelse til ph.d.-studerende Jesper Kjærgaard på tlf. 3545 6797

Er du interesseret? Så send os din ansøgning og CV senest den 7. februar 2013 via www.ssi.dk/job.