05
mar

0

Medicin- eller FSV-studerende søges tilforskningsophold i Guinea-Bissau

Bandim Health Project søger medicin- eller folkesundhedsvidenskabsstuderende til et 1-årigtforskningsforløb ved forskningsstation i Guinea-Bissau i Vestafrika.

Du har

  • Interesse for international sundhed og forskning
  • Humor, talent for sprog og et varmt hjerte
  • Lysten til at bo et år i Afrikas fattigste land, Guinea-Bissau, og arbejde i et anderledes og udfordrende forskningsmiljø
  • Ambitioner om at skrive videnskabelige artikler på engelsk
  • Gerne rejst i et eller flere lavindkomstlande

Vi kan tilbyde dig

Et forskningsår på et dansk forskningsprojekt i Guinea-Bissau. Vi søger en studerende til start sommer2013. Da vi løbende sender studerende af sted, er du også velkommen til at rette henvendelse, hvis duønsker et forskningsår på et senere tidspunkt.

Studerende tilknyttes et af vores store randomiserede studier, som omhandler effekten af vacciner påbørnedødeligheden Som studerende gennemfører man et selvstændigt forskningsprojekt med relation tildet randomiserede studie. Studenterprojektet med start sommer 2013 tilknyttes de mobile teams, somarbejder over hele Guinea-Bissau. Som studerende er man sammen med de andre forskningsårs- ogph.d.-studerende ansvarlig for studiets daglige drift, og derfor opnå kompetencer indenfor projektstyringog ledelse. De fleste forskningsårsprojekter er epidemiologiske, men der er også mulighed forlaboratoriearbejde. Du kommer til at samarbejde med en eller flere studerende, ph.d-studerende ogseniorforskere fra både Danmark og Guinea-Bissau i et meget aktivt og krævende forskningsmiljø.Samtidigt får du mulighed for at opleve Vestafrika helt tæt på, lære et fremmed sprog og få en masseoplevelser og møde nye mennesker. De fleste af vores studerende publicerer en eller flere artikler fraderes forskningsår.

Løn og dækning af øvrige udgifter søger vi i fællesskab.

Bandim Health Project (www.bandim.org)

Er en del af Grundforskningsfondens Center for Vitaminer og Vacciner (CVIVA). Bandim HealthProject har eksisteret som dansk-guineansk forskningsprojekt i Guinea-Bissau siden 1979, og projekteter førende i verden på epidemiologiske studier af børnevaccinationer og langtidseffekter afbørnesygdomme. I dag følger projektet regelmæssigt over 140.000 mennesker og registrerer dødelighed,sygelighed og en lang række andre faktorer, som gør det muligt at evaluere eksisterende og nyesundhedsinterventioner.Hvis du er interesseret i at høre mere om arbejdet og livet som studerende i Guinea-Bissau, kan dukontakte: Sanne Thysen (smthysen@gmail.com) og Marie Pedersen (marieerglad@yahoo.dk), beggestud. med. og forskningsårsstuderende ved Bandim Health Project. Stine Byberg (s.byberg@bandim.org) kandidat i Folkesundhedsvidenskab, ph.d.-studerende ved Bandim HealthProject.

Motiveret ansøgning inklusiv CV, og karakterudskrift sendes snarest muligt til bandim@ssi.dk