16
apr

0

Forskningsformidling til lægmand

PUFF MÅNEDSMØDE I MAJ – FLYTTET TIL 25. APRIL:
Lægmandsresumeer og mundtlige præsentationer til lægmand er obligatoriske og vigtige dele af forskning. Den gode fremstilling af forskningen bruges bl.a. til at søge fondsmidler og ved diverse ansøgninger, fx Ph.D.-ansøgninger.
Kom og hør Jan Alexis Nielsen, Postdoc., Ph.D., M.A. ved Institut for Naturfagenes Didaktik give gode råd omkring formidling til lægmand. Oplægget bliver en lille workshop, hvor der indgår forskellige øvelser i populærvidenskabelig formidling. Oplægget varer 1-1,5 timer.
Efter oplægget vil der være månedsmøde med mulighed for at stille spørgsmål til PUFF og møde andre studenterforskere.
Oplægget er d. 25. april kl. 16.15 i tandlægeauditoriet 29.01.32.
Vi glæder os til at se Jer!
Mange hilsner PUFF