03
apr

0

Forskningsår på Infektionsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet

Viro-immunologisk Forskningsgruppe på Infektionsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet arbejder med forskning inden for immunforsvarets rolle ved kroniske infektioner. Vi søger en stud.med. som interesserer sig for infektionsmedicin og immunologi til et projekt omhandlende hepatitis C og koagulation.

Forskningsåret løber over 12 måneder, hvor du tager del i det daglige arbejde i vores forskning, samt arbejder med dit selvstændige projekt.

Du vil blive uddannet i forskningsmetodologi, og der er mulighed for at skrive kandidatopgave og videnskabelig publikation. Forskningsåret er merit-givende med afsluttende eksamination og kan bruges som forberedelse til et eventuelt ph.d.-studium.

Løn og dækning af øvrige udgifter søger vi i fællesskab.

Ansøgningsfristen er fredag d. 11. april og motiveret ansøgning inklusiv CV og karakterudskrift sendes til

Julie Gaardbo, læge, ph.d.-studerende

Tlf: 26700627/email:juliegaardbo(snabel-a)hotmail.com