26
maj

0

Lønnet forskningsår til klinisk studie ved Urologisk afdeling Herlev Hospital

Forskningsinteresseret stud.med. søges til et prægraduat forskningsår i forskningsenheden på Urologisk afdeling Herlev Hospital. Start 01. august 2014.

Vi tilbyder dig muligheden for at udføre et selvstændigt klinisk studie under kyndig supervision. Dvs. ”egne patienter” og ”eget datasæt”. Emnet er erektil dysfunktion og lavt testosteron niveau hos mænd med blæretumorer. Projektet forventes som minimum at kunne generere en peer-reviewed publikation udover muligheden for præsentation på relevante videnskabelige kongresser i ind- og udland. Udover dette vil du blive involveret i et af vores egne igangværende klinisk randomiserede lægemiddelforsøg.

Vi forventer, at du er engageret, kan arbejde selvstændigt og har lyst til forskning. Du skal som minimum have afsluttet 7. semester. Tidligere forskningserfaring er ikke et krav, men er en fordel. Til gengæld får du dit eget kliniske studie med hands on erfaring i protokolskrivning, godkendelsesprocedurer og udførsel, alt selvfølgelig under supervision. Løn efter gældende regler for skolarstipendiater.

Ansøgningsfrist mandag d. 02. juni.

Du er velkommen til at kontakte Peter Østergren for nærmere information.
Motiveret ansøgning og CV sendes på e-mail til

Peter Østergren

Læge, Klinisk Assistent, ph.d. stud.
peter.busch.oestergren@regionh.dk / Tlf.: 38 68 15 05
Forskningsenheden Urologisk Afdeling H
Herlev Hospital