28
aug

0

Er du i gang med den sidste del af studiet og er du interesseret i et forskningsår?

Neurologisk afdeling Roskilde Sygehus søger en medicinstuderende til et projekt hvor apopleksi patienter træner med samtidig elektrisk stimulation af muskler. Projektet er et pilotprojekt med det formål at undersøge rehabiliteringsprincippet forud for en eller flere projekter. Muligheden for at være med i evt. fremtidige projekter efter studiet er derfor gode hvis forskning er noget for dig.

Ansættelsesperioden er fra 1/1-15.

Du vil indgå i et forskningsmiljø med dagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Forskningsåret søges finansieret via Lundbeckfondens scholarstipendium i neurologi med deadline 1/9-14. Af den grund er tiden knap. Kontakt overlæge Troels Wienecke (mobil 51946138) hvis du er interesseret snarest.