10
nov

1

Neurologisk Afdeling, Glostrup Hospital, søger klinisk assistent til Ph.d. studium

Klinisk assistent (cand.med.) søges til udførelse af 3-årigt ph.d. studium med særligt fokus på neurovaskulære sygdomme, herunder bl.a. migræne, ved hjælp af avanceret 7-Tesla MR-skanninger. Stillingen besættes pr. 1. februar 2015.

 

Den primære arbejdsplads vil være Dansk Hovedpinecenter, Neurologisk Afdeling, Glostrup Hospital, i tæt samarbejde med MR-afdelingerne på Glostrup Hospital samt Hvidovre Hospital.

 

Projektet vil bl.a. undersøge vaskulære smertemekanismer samt identificere biomarkører for migræne. Projektet vil også indebære udvikling af nye og avancerede MR-metoder til undersøgelse af hjernens metabolisme og blodkar hos migrænepatienter samt videreudvikling af en ny metode til at detektere neurogen inflammation omkring blodkar i samarbejde med udenlandske samarbejdspartnere. Derudover vil der være et tæt samarbejde med neuroradiologer, neurokirurger og klinisk nuklearmedicin adeling.

 

Det er derfor stor fordel, at ansøgeren ud over interesse for neurologi, neurovaskulære sygdomme og smerter, er fleksibel i forhold til vekslende arbejdstider, har erfaring med tidligere forskning samt gode færdigheder i mundtlig og skriftlig engelsk.

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for læger ansat ved regionen. Det forventes, at ansatte søger stipendie til ph.d.-studie fra Københavns Universitet og derefter accepterer at overgå til dennes fælles aftale for løn til ph.d.-studerende, der følger overenskomsten for akademikere ansat ved staten.

 

Ansøgning fremsendes senest d. 30. november 2014 til Professor Messoud Ashina, ph.d., dr.med., Dansk Hovedpinecenter, Neurologisk Afdeling, Glostrup Hospital (E-mail: ashina@dadlnet.dk) hvorfra der også kan indhentes yderligere oplysninger.

 

Comment (1)