01
dec

0

Kirurgisk afdeling, Køge Sygehus, søger 1 prægraduat forskningsårsstuderende

Forskningsenheden under kirurgisk afdeling på Køge/Roskilde Sygehus er en stor nyopstartet enhed (forår 2014). Vores projekter er primært kliniske og udbreder sig over flere specialer, hvor det fælles fokus udover kirurgi er oxidativt stress, kredsløb og optimering af patienternes perioperative forløb. Specialemæssigt kører vi projekter i samarbejde med diverse kardiologiske og anæstesiologiske afdelinger.

Du vil som prægraduat forskningsårsstuderende blive  involveret i en studierække af kliniske projekter angående forebyggelse af kontrast-induceret nefropati ved subakutte KAG-undersøgelser af kardiologiske patienter. Herudover vil du i ansættelsesperioden få ansvaret for dit eget projekt indenfor én af gruppens fokusområder. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for projektet. Arbejdsopgaverne vil være meget varierende og udfordrende. Vi forventer, at du som mínimum publicerer 3 artikler i løbet af dit forskningsår.

Vi kan tilbyde, at du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs forskergruppe, hvor både Ph.d.-studerende og vejledere vil tage aktiv del i din forskningsuddannelse.  Vi afholder ugentlige forskermøder og tager flere gange årligt på artikelskrivningskurser og kongresser. Vi garanterer dig en månedlig lån i form af 10.000 kr (12 mdr ansættelse). Vi ser helst, at du har bestået 6. semester.

Hvis dette har vakt sin interesse, så send en ansøgning (max 1 A4 side) til Sarah Ekeløf Busch (email: sarahekeloef@gmail.com) inden kl. 12 torsdag d. 4/12-14. OBS! KORT FRIST. Vi afholder samtaler med kvalificerede ansøgere fredag formiddag d. 5/12-14 på Køge Sygehus.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte

Sarah Ekeløf Busch, læge, Ph.d-studerende (sarahekeloef@gmail.com tlf. 22 71 28 74)

Ismail Gögenur, professor, Dr. Med. (igo@regionsjaelland.dk tlf. 26 33 64 26)