13
dec

0

Medicinstuderende søges til forskningsår på Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik C – Rigshospitalet.

Vi søger en medicinstuderende til et forskningsår med start d. 1. februar 2015. Emnet for forskningen er pancreas- og galdevejscancere. Den forskningsårsstuderende vil både få sine egne velafgrænsede projekter som kunne være velegnede til mindre artikler og/eller kandidatopgave samt blive engageret i afdelingens igangværende forskningsprojekter om diagnostiske og prognostiske biomarkører ved pancreas- og galdevejscancere. Denne del af vores forskning sker i et meget tæt samarbejde med Onkologisk Afdeling på Herlev Hospital, der varetager den onkologiske behandling af disse lidelser. Arbejdet vil indebære en betydelig kontakt med patienter og praktisk arbejde med blodprøvetagning på disse.

Hvem kan søge:
Stud.med. på kandidatdelen
Du skal være åben, positiv og god til kommunikere med patienter. Interesse i kirurgi og onkologi er en fordel.

Vi tilbyder:
Involvering i afdelingens større forskningsprojekter samt egne mindre projekter. Mulighed for kandidatopgave
Aflønningen vil være 10.000kr pr. måned

Lidt om afdelingen
Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik C – Rigshospitalet har landsdelsfunktion for behandling af maligne lidelser i esophagus, ventikel, lever og pancreas for Østdanmark. Afdelingen har desuden landsfunktion for levertransplantation.

Ansøgning og evt. spørgsmål til:

Dan Calatayud, læge, Ph.d.-studerende Mobil: 51 60 86 68/ Arbejde: 35 45 04 20 dan.calatayud@gmail.com

ANSØGNINGSFRIST: Fredag d. 22. december 2014 kl. 16.00.