16
dec

0

Forskningsår pr. 1. februar. På Neuromuskulær forskningsenhed, Neurologisk afdeling, Rigshospitalet

Du vil blive ansvarlig for dit eget projekt med Professor John Vissing som vejleder og samtidig koblet til nogle af afdelingens øvrige projekter der handler om patienter med medfødte muskelsygdomme.  Forskningen er klinisk og kommer til at undersøge patienter, udføre fysiologiske test på kondicykler, tage blodprøver, lægge venflons, analysere og behandle data. Derudover kræver forskning en masse planlægning, logistik og kommunikation med patienter, videnskabsetiske komiteer, samarbejdspartnere osv. Afhængigt af projekterne skal du være forberedt på at komme til at rejse til forsøgscentre i udlandet i forbindelse med internationale projekter. Skolarstipendiet er finansieret og vi forventer at dit arbejde vil munde ud i en videnskabelig artikel og kan anvendes som bachelor eller kandidatopgave.

 

Hvis du er interesseret eller vil høre mere, så kontakt:

Karen Lindhardt Madsen, Læge, PhD-studerende
e-mail: karen.lindhardt.madsen@regionh.dk eller tlf:  3545 6126

Skriv ikke en egentlig ansøgning, men gerne lidt info om dig; telefonnummer, e-mailadresse, semestertrin, planer for nærmeste fremtid og evt. tidl. arbejde, senest fredag d. 19. dec.

Karen Lindhardt Madsen, MD
Neuromuscular Research Unit, 3342
Rigshospitalet

Blegdamsvej 9
2100 Copenhagen E
Denmark

www.neuromuscular.dk