19
mar

0

Er du interesseret i pædiatri og klinisk forskning?

Forskningsår i Enheden for Overvægtige Børn og Unge.

Enheden for Overvægtige Børn og Unge på Børneafdelingen, Holbæk Sygehus, søger to forskningsårsstuderende til ansættelse i et år med start hurtigst muligt, senest 1. august. Der er garanteret løn på 10.000 kr månedligt.

Enheden for Overvægtige Børn og Unge er en af verdens største behandlingsklinikker for overvægtige børn, hvor der sideløbende med behandlingen udføres nytænkende forskning i årsagerne til, udviklingen af og behandling for overvægt hos børn og unge. Som forskningsårsstuderende i Enheden for Overvægtige Børn og Unge vil du indgå i et forsker-team af bl.a. læger, sygeplejersker, bioanalytikere, studerende, forskningssekretærer og forskningsassistenter, som alle samarbejder om egne og fælles projekter. Mulighederne for forskningsprojekter i Enheden er mange, og som studerende vil du være med til at definere dine egne projekter, samt hjælpe til med andres, inklusiv fondsansøgninger. Det er derfor essentielt, at du er god til samarbejde og til at have mange bolde i luften.

Vi forventer, at du er pligtopfyldende og imødekommende samt god til at kommunikere med børn. Det er en fordel, hvis du er på kandidatdelen, men det er ikke et krav.

Er det dig, vi skal bruge, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt thest@regionsjaelland.dk. Ansøgningsfrist er den 30. marts 2015.

Med venlig hilsen

Theresa Stjernholm, Medicinstuderende

og

Christine Bøjsøe, Læge, Ph.d.-studerende