23
maj

0

Børne- og ungdomspsykiatrisk Center/RHP søger medicinstuderende til forskningsår

Vi søger en engageret medicinstuderende, som er interesseret i at prøve kræfter med et klinisk projekt i et forskningsår. Vi ønsker at undersøge unge med anoreksi og unge, som har haft anoreksi, med hensyn til social kognition og perfektionisme/neuroimaging. Projektet er i rammen af et forskningsår og foregår i samarbejde med DRCMR (Danish Research Center for Magnetic Research Center) på Hvidovre Hospital.

Forskningsårsprojekt er del af et større ph.d.-projekt. Arbejdet består i rekruttering og undersøgelse af unge med anoreksi i samarbejde med en ph.d.-studerende, både kliniske aspekter og neuroimaging.

Du skal have interesse for børne- og ungdomspsykiatri og forskning og skal kunne arbejde både selvstændigt og som en del af en større gruppe.
Målet er, at du bliver kendt med klinisk forskning i faget, og at du bliver en del af en aktiv forskningsgruppe ledet af Professor, overlæge Kerstin Plessen.

Vi ønsker at ansætte en studerende snarest muligt, gerne 1.8.2015 og i 12 mdr. (Løn: 10.000 kr./md).

Ansøgningsfrist: 20. juni 2015. Ansøgningerne behandles løbende.
Ansøgning og CV sendes til Tine Pedersen, ph.d.-studerende på tine.pedersen@regionh.dk og tlf. 38 64 11 48 / 38 64 11 81.

Hvis du ønsker at vide mere om projektet, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående.