12
jul

0

Forskningsår på Kardiologisk klinik, Rigshospitalet

Forskningsårsstuderende søges til projekt omkring pludselig død hos unge med medfødt hjertesygdomme. Ansættelses start: 1.9.2015. Løn: 10.000 kr./md.. Ansøgningsfrist: 1. septmber 2015. Ansøgningerne behandles løbende.

Kort projektbeskrivelse
Pludselig død hos unge er tragisk og ofte forbyggelig. En særlig interesse samler sig om unge med medfødte hjertesygdomme som skønnes at være i højere risiko for pludselig død. Vi har med udgangspunkt i et unikt nationalt materiale indsamlet i to tidligere phd studier mulighed for at se på årsager og udvikling af pludselig død hos unge med medfødte hjertesygdomme.

Den medicinstuderene tilbydes et års forskningsårsstuderende-stipendium. Der vll blive tilbudt arbejdsplads i klinisk forsknings enhed som en del af en større forskningsgruppe med flere forskningsårsstuderende-stipendierende, phd-studerende og post docs fra danmark og udlandet.Løn er garanteret

Start 1/9 2015 slut 1/9 2016

Ansøgningsfrist: 1. september 2015. Ansøgningerne behandles løbende.

Kontakt oplysninger: Klinisk forskningslektor og afdelingslæge dr.med. Jacob Tfelt-Hansen tfelt@dadlnet.dk