11
sep

0

8 forskningsårsstuderende søges til deltagelse i et stort projekt i akutmodtagelserne på Herlev, Hillerød og Bispebjerg.

Vil du være forskningsårsstuderende?

Vi søger 8 forskningsårsstuderende til deltagelse i et stort projekt i akutmodtagelserne på Herlev, Hillerød og Bispebjerg. Formålet med projektet er at undersøge om introduktion af en ny blodprøve kan forebygge dødsfald eller alvorlige komplikationer hos akut indlagte medicinske og kirurgiske patienter.

I forbindelse med projektet skal biomarkøren suPAR analyseres fra blodprøver fra alle indlagte patienter i akutmodtagelserne over en periode på 4 måneder.
Derudover vil hver enkel studerende få tildelt deres eget projekt, som den studerende har selvstændigt ansvar for. Der er flere mulige projekter og endelig projektvalg bestemmes i samarbejde mellem vejledere og den studerende.
Det videnskabelige udbytte vil være, at den studerende bliver medforfatter på en publikation fra det store projekt samt være førsteforfatter på publikation fra det individuelle projekt.

De studerende vil skulle bruge ca. 4 måneder på det store fællesprojekt og ca. 9 måneder på det individuelle projekt.
Arbejdet vil foregå på klinisk biokemisk afdeling skiftevis på Hillerød-, Herlev- og Bispebjerg Hospital. Der skal være døgndækning fra 11/1- 16/5, hvorfor der skal påregnes en aften/nattevagt og en dagvagt på hver 12 timer om ugen, samt en vagt fra 11-19 i den periode.
Stillingen aflønnes med 10.000 kr. om måneden. Arbejdstiden vil være ca. 40 timer ugentligt. Ansættelsen løber fra 4/1-2016 og til 31/1-2017.

Vi vil gerne have at du
• Er medicinstuderende og gerne på kandidat delen, men ikke et krav.
• Er fleksibel og kan tage ansvar
• Er interesseret i forskning
• Kan arbejde både selvstændigt og som del af en større gruppe
Vi kan tilbyde
• Vejledning af erfarne speciallæger
• Forskningserfaring inden for både store og små projekter
• Deltagelse i aktivt forskningsmiljø

Ansøgningsfristen på stillingerne er 1/10-15 inden klokken 12. Der afholdes ansættelsessamtaler indenfor 14 dage herefter.
Du bedes sende en mail med en kort motiveret ansøgning inklusiv c. v. til martin.schultz@regionh.dk, der også kan kontaktes for eventuelle spørgsmål.

Projektgruppen består af
Seniorforsker PhD Jesper Eugen-Olsen, Hvidovre Hospital. Professor Dr.med Lars S Rasmussen, Rigshospitalet.
Professor Dr.med Lars Køber, Rigshospitalet. Overlæge Dr.med Kasper Iversen, Herlev Hospital
Overlæge Dr.med Erik Kjøller, Herlev Hospital Ledende overlæge Lisbet Ravn, Herlev Hospital
Ledende overlæge Birgitte Nybo Andersen, Bispebjerg Hospital. Læge og PhD-studerende Martin Schultz, Herlev Hospita