25
sep

0

Kandidatopgave/forskningsår i klinisk forskningsprojekt i anæstesi på Rigshospitalet

Vi søger en medicinstuderende med klinisk  forskningsinteresse inden for anæstesi og kirurgi til projektet ”Hvorfor er man indlagt på opvågningen?”.

Med udgangspunkt i “fast-track” kirurgi og peri-operativ medicin skal forskningsprojektet afdække hvilke faktorer (smerter, respiration, cirkulation, inflammation etc)  der forhindrer patienterne i at blive raske efter operation, og således vise vejen frem til bedre anæstesi og operationsforløb.

Resultaterne af studiet skal danne grundlag for følgende interventionstudier evt som prægraduat forskningsår eller Ph D. Deltagelse vil således uddanne dig i optimering af patienterne med udgangspunkt i evidensbaseret medicin og give en generel forståelse af perioperativ medicin og forskning.

Du vil blive en del af et livligt forskningsmiljø med flere yngre og ældre tilknyttede forskere, og din primære kvalifikation er nysgerighed og en god evne til at socialisere. Der er ansat forskningssygeplejerske til hjælp indsamling af data. Forskningsprojektet udgår fra Rigshospitalets anæstesi og operationsklinik, abdominal centeret og  ledes af dr med Eske Kvanner  Aasvang.

Du vil således få din gang på en af landets travleste og mest stimulerende post-operative afdelinger og operationsgange .

Projektet er primært tiltænkt at vare 6 måneder og kan indgå som  kandidatopgave med mulighed for forlængelse evt til forskningsår/Ph D.

Din ansættelse vil begynde i starten af 2016, men detaljerne afklares ved evt. Samtale

 

Ved interesse send da venligst motiveret ansøgning og CV til:

eske.aas@gmail.com

 

På forhånd tak.

Eske Kvanner Aasvang