13
nov

0

Forskningsårsstuderende med interesse i Infektions og/eller Lungemedicin søges til stort Pneumoni Projekt.

På Lunge og Infektionsmedicinsk afdeling, Hillerød Hospital søger vi 1 forskningsårsstuderende til at indgå i vores pneumonigruppe.

Vi er aktuelt en forskergruppe bestående af 2 Ph.d.-studerende, 1 forskningsårsstuderende, en projektsygeplejerske og med overlæge, klinisk lektor, ph.d. Pernille Ravn i spidsen. Vi har arbejdet med pneumoni i 3 år og har oprettet en stor database for patienter indlagt på Nordsjællands Hospital. Denne database har bl.a. været brugt ved 2 tidligere forsknngsårsstuderendes projekter. Yderligere indgår vi i et internationalt samarbejde om pneumoni – CAPNETZ, hvor vi er med i en stor europæisk database og biobank. Næste skridt er at opstarte et klinisk randomiseret forsøgt lokalt på Hillerød Hospital

Vi søger en kollega der er engageret, initiativrig, god til at kommunikere og kan arbejde selvstændig. Vi ser gerne at du har erfaring med forskning. Vi forventer, at du er på kandidatdelen og har erfaring med at tage blodprøver.

Dit primære projekt forventes at handle om opfølgning af patienter indlagt med pneumoni og forventes at gives minimum 1 publikation. Vi er selvfølgelig åben overfor andre gode ideer fra dig. Som en del af arbejde vil du, sammen med resten af forskningsgruppen, skulle inkludere patienter til kliniske forsøg.

Forskningsåret er fuldt finansieret og din løn vil være 10.000 kr./måned.

Din vejleder vil være Pernille Ravn, forskningsansvarlig overlæge, klinisk lektor, ph.d. Du vil endvidere blive tilknyttet en af de ph.d.-studerende som vil være medvejleder på dit projekt.

Stillingen er med start 01.01 eller 01.02.2016 og 1 år frem.

Der er ansøgningsfrist 07.12.2015.

 

Ansøgning og spørgsmål bedes rettet til:

Pernille Ravn, forskningsansvarlige overlæge.

Lunge og Infektionsmedicinsk afdeling, Hillerød Hospital

pernille.ravn@regionh.dk