16
nov

0

Forskningsinteresseret medicinstuderende søges på Kræftens Bekæmpelse

Brain Tumor Biology gruppen fra Kræftens Bekæmpelse søger en engageret studerende med interesse for grundforskning til etablering af en hjernecancer biobank. Projektet er et samarbejde mellem kirurgerne på neurokirurgisk afdeling på Rigshospitalet samt Kræftens Bekæmpelse under ledelse af Assoc.. prof. Petra Hamerlik. Projektet har til formål at indsamle data og biologiske prøver, samt kortlægge genetiske variationer involveret i udviklingen af hjernekræft med mulighed for retrospektive analyser afhængig af interesseområde.

Den studerende vil primært have følgende opgaver:

– Afhentning af biopsier fra operationsgangen.

– Processering af biopsier og blodprøver

– Indtastning af data

– Diverse andre laboratorierelateret opgaver

– Mulighed for retrospektive analyser af indsamlet data

 

Vi tilbyder grundig oplæring i alle laboratoriemæssige teknikker tilknyttet projektet, samt mulighed for et forskningsår i et samarbejde mellem neurokirurger på rigshospitalet og forskere på et institut med et aktivt og velanset forskningsmiljø.

Opstart snarest muligt. Midler søges i fællesskab ved opstart.

Hvis dette vækker din interesse kontakt afdelingslæge Jane Skjøth-Rasmussen (jane@skjoeth-rasmussen.dk) eller  junior gruppeleder Petra Hamerlik (pkn@cancer.dk).