16
nov

0

MEDICIN/PSYKOLOGISTUDERENDE TIL FORSKNINGSÅR I EVIDENSBASERET BEHANDLING VED PSYKIATRISK FORSKNINGSENHED I REGION SJÆLLAND

Vi søger en medicin/psykologistuderende, der kan tilknyttes vores arbejde med evidensbaseret behandling i et forskningsår fra 01.01.2016 til 31.12.2016. Vi har i samarbejde med Cochrane Developmental and Psychosocial Learning Problems Group (CDPLPG) ansvaret for flere Cochrane Systematiske Reviews indenfor ADHD og personlighedsforstyrrelser. Arbejdet vil dreje sig om vurdering af forskningsartikler, dataekstraktion, udførelse af meta-analyser og skrivning.  Der vil være mulighed for at du kan bruge vores materiale som udgangspunkt for dit kandidatspeciale. Medforfatterskab på flere af vores kommende publikationer inden for områder som du involveres i er også en mulighed.  Du kan også være med til udvikling af kursus i evidensbaseret behandling.

Selve arbejdet foregår i Psykiatrisk Forskningsenhed, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i arbejdet.

Forskningserfaring er ikke et krav, men vi forventer, at du er struktureret, har gode engelskkundskaber og trives i et tæt samarbejde med andre forskere.

Finansiering: Aflønning er 10.000/måned samt et engangsbeløb på 15.000 til deltagelse i Cochrane Colloquium i efteråret 2016.

Yderligere oplysninger kan fås hos seniorforsker og adjungeret lektor Ole Jakob Storebø ojst@regionsjaelland.dk, tlf. 24965917 eller professor og forskningschef Erik Simonsen, es@regionsjaelland.dk, tlf 20108293

Ansøgningfrist tirsdag den 1. december kl.12.00

 Opstart 1. januar 2016 eller snarest derefter.

Ansøgning inkl. CV sendes til psykforsk@regionsjaelland.dk (samt cc til ojst@regionsjaelland.dk)