14
jan

0

Prægraduat forskningsår: Effektiv og sikker smertebehandling til hoftekirurgi

Kunne du tænke dig et prægraduat forskningsår på Næstved og Køge Sygehus med arbejdsplads i Køge? Og er du interesseret i anæstesiologi, kirurgi eller klinisk forskning?

Forskning er basis for al lægelig evidens, og ingen er bedre til at vurdere evidens end de, der selv har prøvet at lave forskning! Vi kan tilbyde dig at komme ind i et attraktivt og aktivt forskningsteam. Du vil blive involveret som medhjælper i et større projekt, samt få dit eget projekt under supervision fra flere i forskningsteamet. Vi tilbyder således minimum et medforfatterskab og et førsteforfatterskab.

Projekterne omhandler postoperativ smertebehandling af hoftepatienter. Det ene projekt undersøger den basissmertestillende behandling, vi giver patienten, mens det andet projekt undersøger regional anæstesi til hoftekirurgi.

Dit arbejde består i at:

  • Være forskningsmedhjælper på PANSAID (se mere på pansaid.dk), hvor du vil indgå som en central person i det team på Køge Sygehus der taler med patienter, inkluderer dem, koordinerer projektet og indtaster data.
  • På dit eget forsøg, som omhandler regional anæstesi til hoftekirurgi, skal du skrive protokollen, søge om godkendelser af projektet, udføre dette, resultatbearbejde og skrive artikel.
  • Det forventes også at du vil præsentere forskningsresultaterne ved relevante faglige møder og symposier.

 

Du vil blive tilbudt kompetent vejledning i alle aspekter af dit arbejde. Din hovedvejleder vil blive klinisk forskningslektor overlæge Ole Mathiesen, Anæstesiologisk afdeling, Køge Sygehus og din medvejleder vil blive forskningsansvarlig overlæge Daniel Hägi-Pedersen, Anæstesiologisk afdeling, Næstved Sygehus.

Vi søger en lægestuderende med interesse i klinisk forskning, gerne inden for anæstesiologi eller kirurgi. Vi forventer, at du er samvittighedsfuld, systematisk arbejdende og villig til at lære.

Endvidere ønsker vi en lægestuderende, der

  • Kan starte snarest muligt eller sommeren 2016
  • Ønsker at være en del af et dynamisk forskningsmiljø i et år

Der er stillet løngaranti for hele opholdet. Du skal også søge projektløn fra fonde.

Hvis dette har interesse så send en motiveret ansøgning (maks. 1 side) og et CV (maks. 1 side) til ph.d.-studerende Kasper H. Thybo, khty@regionsjaelland.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 5651 4793.

Ansøgningsfrist: 1. februar 2016 kl. 12.00