14
apr

0

Prægraduat forskningsår ved Lungemedicinsk Forskningsenhed på Bispebjerg Hospital

Som led i et projekt på Lungemedicinsk Forskningsenhed på Bispebjerg Hospital, søger vi en medicinstuderende til et prægraduat forskningsår. Stillingen er fuldt finansieret.

Vores enhed arbejder primært med forskning indenfor astma. Det aktuelle projekt handler om, hvorvidt patienter med svær astma uden tegn til hyperreaktivitet i luftvejene kan nedtrappes i astma medicin. Der er således tale om et studie, med stor klinisk relevans.

Om dine opgaver:

  • Du vil stå for udarbejdelse af den endelig protokolskrivning.
  • Du vil stå patientrekruttering og patientundersøgelser med tæt opbakning fra projektgruppen.
  • Sidste fase er analyse og artikelskrivning, evt. kandidatopgave. Vi sigter efter, at alle forskningsårsstuderende får udgivet deres data i et internationalt tidsskrift.

Krav til dig:

  • Medicinstuderende, helst på kandidatdelen af studiet.
  • Interesse for at prøve kræfter med forskning.
  • Kunne starte 1. september 2016. Frem til ansættelsen skal der udarbejdes en endelig protokol. Vi forventer at du, med hjælp fra projektgruppen, står for dette i løbet af foråret/sommer 2016.
  • Der er stor opbakning undervejs, men selvstændighed og gåpåmod vil være en stor fordel.

Hvis ovenstående har interesse, kan du få yderligere information ved at kontakte den projektansvarlige læge, ph.d.-studerende Anna von Bülow på anna.von.buelow@regionh.dk.  Skriv gerne en kort beskrivelse af dig selv.

Ansøgningsfrist d. 14. maj 2016.  Samtaler forventes afholdt d. 23. Maj 2016.

Overordnet projektansvar: Celeste Porsbjerg, klinisk forskningslektor, overlæge, ph.d. & Vibeke Backer, professor, overlæge, dr.med.

Lungemedicinsk Forskningsenhed
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
5. Tværvej, Indgang 66
2400 København NV