26
apr

0

FORSKNINGSÅRSSTUDERENDE TIL NATIONALT VIDENSCENTER FOR DEMENS, RIGSHOSPITALET

Nationalt Videnscenter for Demens søger en forskningsårsstuderende med start 1. juli 2016 eller efter aftale.
Der tilbydes et fuldt finansieret skolarstipendiat på kr. 10.000 per måned.

Den studerende ansættes til udarbejdelse af registerbaseret forskningsprojekt omhandlende morbiditet og mortalitet hos demente patienter. Projektet er af stor klinisk relevans.

Du kommer til at arbejde i et forsknings- og klinikmiljø og indgå i et videnskabeligt arbejdende team med vejledere, som har stor erfaring indenfor analytisk epidemiologisk forskning. Du vil i forbindelse med forskningsåret opnå første forfatterskab på én (og evt. flere) artikler. Derudover vil du blive indført i epidemiologisk forskningsmetode og have mulighed for at deltage i kurser og konferencer efter aftale. Kandidatopgave kan indgå som en del af projektet, hvis dette ønskes.

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, nysgerrig og har et fagligt højt niveau samt er interesseret i neurologi og forskning. Det er optimalt, hvis du er villig til at tage orlov fra studiet.

Ansøgningsfrist: 25.05 kl. 12, samtaler vil blive afholdt den følgende uge.

Ansøgning (max 1 side), CV (max 1 side) samt karakterudskrift sendes til forskningsårsstuderende Johanne Købstrup Zakarias, mail: johanne.koebstrup.zakarias@regionh.dk

Ved spørgsmål kontaktes centerleder, professor Gunhild Waldemar (51684520) eller forskningsårs-studerende Johanne Købstrup Zakarias (31122789).