08
jun

0

Anæstesiologisk forskningsår!

Baggrund: Et stort internationalt randomiseret perioperativt forsøg ”Management of myocardial injury after non-cardiac surgery (MANAGE forsøget)” er i gang og forventes at inkludere 1.750 patienter i 16 lande, blandt andet på Bispebjerg Hospital i Danmark. Forsøget undersøger effekten af dabigatran og omeprazol hos patienter med myokardieskade efter ikke-kardiel kirurgi.

Stud.med. søges: Til et prægraduat forskningsår, hvor du på Bispebjerg Hospital deltager i en række forsøgsopgaver, herunder screening af patienter, administration af forsøgsmedicin og postoperativ opfølgning. Du får grundig superviseret oplæring inden start og indgår i en ambitiøs forskningsgruppe. Der vil være god mulighed for sideløbende at udføre kandidatopgave og publicere egne selvstændige forskningsprojekter i tilknytning til. Forskningsåret vil give god erfaring med anæstesi og klinisk forskningsmetode på højt internationalt niveau. Det er en fordel, hvis du har gennemført anæstesiologisk klinikophold.

Hvornår: Tiltrædelse pr. 1. september 2016 eller efter aftale. Forskningsåret er finansieret med løn iht. gældende standard: 10.000 kr. pr. md.

Kontakt: Christian S. Meyhoff, forskningsansvarlig læge, ph.d. (christianmeyhoff@gmail.com, tlf.: 22 98 50 42) eller Sofie Pedersen, klinisk assistent (29 44 02 44), anæstesiologisk afd., Bispebjerg Hospital og hør nærmere, hvis du er interesseret.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2016, vedlæg personlige data og karakterudskrift.