05
jul

0

Stud.med søges til prægraduat forskningsår i kardiologi ved Harvard Medical School

Forskningsprojektet skal udføres i Boston ved Cardiac Imaging Core Laboratory (CICL), Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School.
Du vil komme til at stå for dit eget projekt, hvor du kan forvente mindst et førsteforfatterskab, og der vil være rig mulighed for at blive tilknyttet andre projekter i løbet af forskningsåret. Forløbet er en unik mulighed, for at få forskningserfaring i et spændende og internationalt miljø, og lære fra verdens førende forskere inden for kardiologi og ekkokardiografi.

Det aktuelle projekt tager udgangspunkt i en database med ca. 800 hjertesvigtspatienter, der har fået foretaget ergospirometri (CPET) og ekkokardiografi. Din opgave vil primært blive at stå for avancerede funktionsanalyser af myokardiet, opnået ved ekkokardiografi, fra patienterne der har undergået en CPET.

Der foreligger protokol som der skal søges midler med til løn og udenlandsomkostninger, og dette skal opstartes så hurtig som muligt. Optimalt kan forskningsåret begynde fra februar 2017, hvis midlerne findes – alternativt kunne opstart være juni 2017. Vi ser helst at du bruger et helt år på projektet, men hvis dette ikke kan lade sig gøre pga. fremdriftsreformen, kan et halvt år også være en mulighed.

Der er ingen formelle krav til dig som studerende, men tidligere forskningserfaring, bekendtskab med databehandling og kendskab til STATA vil være en fordel.

Hvis du er interesseret, så send CV og en motiveret ansøgning (maks. 1 side) til (senest d. 20/7-2016):

Stud.med Morten Sengeløv (jlm392@alumni@alumni.ku.dk) og

læge, ph.d. Tor Biering-Sørensen (tor.biering@gmail.com)

Samtaler med potentielle kandidater forventes at ske slut juli over Skype.