27
jul

0

Ledige pladser til PUFF’s kursus i basal statistik

PUFF inviterer til kursus i basal statistik.

Kurset foregår over 6 eftermiddage à 2 timer hver. Der undervises i basal statistik med brug af Microsoft Excel til de statistiske beregninger. Kurset er opgavebaseret og der vil være nogle hjemmeopgaver fra gang til gang, så du bliver trænet i at bruge funktionerne i Excel. Der vil ligeledes være et antal sider i statistikbogen, som skal læses til hver gang.

Du skal medbringe din egen computer med Microsoft Excel 2007, 2010, 2013 eller 2016 (da ældre versioner af Excel, Open Office og Mac-programmer har andre funktioner end de nyere Excel). Mac-computere kan benyttes, men der vil blive undervist ud fra Windows-udgaven af Excel, hvorfor det vil være nemmest at følge med, hvis en Windows-computer benyttes.

Tid:
Fredag d. 02/09
Fredag d. 09/09
Fredag d. 16/09
Fredag d. 23/09
Fredag d. 30/09
Fredag d. 07/10

Alle dage fra 13.00-15.00

Sted:
Bispebjerg Hospital, Klinisk Biokemisk Afdeling, bygning 6, konferencerummet på 2. sal

Underviser:
Henrik Jørgensen, Overlæge, ph.d., Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg Hospital

Deltagergebyr: 150 kr.

Maksimale antal deltagere: 20

Tilmelding: Senest fredag d. 15/08/16, først-til-mølle!

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til a.falkentoft@gmail.com med emnet ”statistikkursus”, hvor du oplyser dit fornavn og efternavn.

Når jeg bekræfter e-mailen, skal du indbetale 150 kr. til:

Reg.: 6771        Konto: 0006674611

Ikke PUFF medlem: Du kan også melde dig til, hvis du ikke er medlem af PUFF endnu. Så skal du bare i forbindelse med tilmeldingen til kurset melde dig ind i PUFF.
Du bliver medlem af PUFF ved at sende en e-mail til indmeldelse@puffnet.dk med dit navn og kontaktinformationer. Herefter vil du modtage kontooplysninger, som du skal indbetale et årskontingent på 50 kr til.

Du er først endeligt tilmeldt, når pengene er gået ind på kontoen, så det skal ske umiddelbart efter du har fået en bekræftende e-mail, ellers kan din plads gå til et andet PUFF-medlem.

Husk at skrive dit FORNAVN + EFTERNAVN på indbetalingen.

Pengene går til køb af statistikbog samt kaffe, te og frugt til pauserne.

På vegne af PUFF,
Alexander Christian Falkentoft