30
aug

0

Medicinstuderende søges som forsker Dansk Hovedpinecenter, Rigshospitalet Glostrup

Der søges en medicinstuderende, som vil gennemføre et forskningsår på 6 eller 12 måneder. 12 måneders ansættelse foretrækkes. Der er garanteret fuld løn under ansættelsen.

Projektet omhandler avanceret UL-skanning af muskler hos hovedpinepatienter med såkaldt shear-wave teknologi, som kan måle muskelhårdhed. Skanningerne foregår i samarbejde med Radiologisk Klinik på Rigshospitalet. Desuden vil der være undersøgelse af smertetærskler med såkaldt kvantitativ sensorisk testning.

Arbejdet vil foregå under vejledning i et internationalt anerkendt forskningsmiljø, hvor der en stor gruppe af dedikerede forskere, ph.d. studerende og andre medicinstuderende. Forskningsåret vil være ideelt for de som påtænker et senere ph.d. forløb.

Forskningsåret planlægges at starte februar 2017, men kan påbegyndes før om muligt.

For yderligere information kan du kontakte:
Afdelingslæge, ph.d., dr.med. Henrik Schytz: henrik.winther.schytz.01@regionh.dk.