08
nov

0

Forsknings-semester foråret 2017: øjenkirurgi og elektrofysiologi

Formålet med projektet er at undersøge betydning af infusionshastighed for graden af skade på nethinden ved behandling i det subretinale rum. Derudover vil vi undersøge om det er muligt at lave en styret afløsning af nethinden. Til at opnå dette skal der udvikles en holder til en infusionspumpe samt et system hvor infusionshastighed kan styres. Arbejdet vil foregå i en dyremodel i samarbejde med en erfaren øjenkirurg og en phd-studerende. Resultaterne vil blandt andet blive vurderet ved den elektrofysiologiske undersøgelse multifokal elektroretinografi (mfERG) og histologi. Stillingen kræver 6 måneders orlov fra studiet og vil give mulighed for et 1. forfatterskab.

Funding: Der vil blive søgt funding mhp. løn: 10.000 per måned. Der er opnået støtte til dyr og apparatur.

Kontakt: Nina Sørensen (nina.sorensen@gmail.com) inden 15.november 2016