17
nov

0

Forskningsinteresseret medicinstuderende søges til etablering af hjernesvulst biobank på Kræftens Bekæmpelse

Brain Tumor Biology Group fra Kræftens Bekæmpelse søger en engageret studerende med interesse for grundforskning til etablering af en hjernesvulst biobank. Projektet er et samarbejde mellem neurokirurgisk afdeling, Rigshospitalet og Kræftens Bekæmpelse og har til formål at kortlægge DNA reparationsmekanismer involveret i udviklingen af hjernesvulster med Group Leader Petra Hamerlik i spidsen.

Den studerende vil primært have følgende opgaver:
– Afhentning af biopsier fra operationsgangen.
– Processering af biopsierne
– Indtastning af data
– Diverse andre opgaver

Vi tilbyder et prægraduat forskningsår med grundig oplæring i tilknyttede laboratorieteknikker samt foden ind i et institut med et aktivt forskningsmiljø og mange muligheder. Midler søges i fællesskab. Oplæring hurtigst muligt.

Kontakt Petra Hamerlik pkn@cancer.dk med ansøgning, CV samt evt. publikationsliste senest d. 12. december.