08
dec

0

Studerende med mod på et forskningsår og med interesse for diabetes søges!

Vi er to ph.d.-studerende på Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital, der søger en studerende til et forskningsår gerne med start 1. februar 2017 eller snarest herefter. De to ph.d.’er omhandler hhv. inkretinbaseret behandling af arvelig diabetes og sammenhængen mellem type 2 diabetes og hjerterytmeforstyrelser. Du vil blive tilknyttet begge projekter. Vi tilbyder en god og bred indsigt i diabetes samt i videnskabelig metode og arbejde. Garanti for medforfatterskab på en publikation eller evt. egen publikation.  Forskningsåret kan evt. kombineres med en bachelor- el. kandidatopgave. Center for Diabetesforskning er en stor og spændende forskningsafdeling bestående af mange post.doc’er, ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende. Afdelingen ledes af professor Tina Vilsbøll og professor Filip K. Knop.  Ansættelse i et halvt til et helt år. Løn 10.000 kr pr. måned. Ansøgningsfrist 2. januar.

Kontakt endelig telefon 6167 1662 el. e-mail: alexander.sidelmann.christensen@regionh.dk eller mhp. mere information.

Læge, ph.d.-studerende Andreas Andersen

Læge, ph.d.-studerende Alexander S. Christensen