01
jan

0

Ledige pladser til PUFF’s kursus i basal statistik.

PUFF inviterer til kursus i basal statistik.

Kurset foregår over 6 eftermiddage à 2 timer hver. Der undervises i basal statistik med brug af Microsoft Excel til de statistiske beregninger. Kurset er opgavebaseret og der vil være nogle hjemmeopgaver fra gang til gang, så du bliver trænet i at bruge funktionerne i Excel. Der vil ligeledes være et antal sider i statistikbogen, som skal læses til hver gang.

Du skal medbringe din egen computer med Microsoft Excel 2007, 2010, 2013 eller 2016 (da ældre versioner af Excel, Open Office og Mac-programmer har andre funktioner end de nyere Excel). Mac-computere kan benyttes, men der vil blive undervist ud fra Windows-udgaven af Excel, hvorfor det vil være nemmest at følge med, hvis en Windows-computer benyttes.

Tid:
Uge 6: Onsdag d. 08/02 Fredag d. 10/02
Uge 8: Onsdag d. 22/02 Fredag d. 24/02
Uge 9: Mandag d. 27/02 Fredag d. 03/03

Alle dage fra 13.00-15.00

Sted:
Bispebjerg Hospital, Klinisk Biokemisk Afdeling, bygning 6, konferencerummet på 2. sal

Underviser:
Henrik Jørgensen, Overlæge, ph.d., Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg Hospital

Deltagergebyr: 150 kr.

Maksimale antal deltagere: 20

Tilmelding: Senest mandag d. 20/01/17, først-til-mølle!

Som medlem af PUFF tilmelder du dig ved at sende en e-mail til helenetrankjaer@gmail.com og nanna_thurmann@hotmail.com med emnet ”statistikkursus”, hvor du oplyser dit fornavn og efternavn.

Når vi bekræfter e-mailen, skal du indbetale 150 kr. til:

Reg.: 6610 Konto: 2830440

Du er først endeligt tilmeldt, når pengene er gået ind på kontoen, så det skal ske umiddelbart efter du har fået en bekræftende e-mail, ellers kan din plads gå til et andet PUFF-medlem.

Husk at skrive dit FORNAVN + EFTERNAVN på indbetalingen.
Pengene går til køb af statistikbog, som du modtager på første kursusdag, samt kaffe, te og frugt til pauserne.

Ikke PUFF medlem: Du kan også melde dig til, hvis du ikke er medlem af PUFF endnu. Så skal du bare i forbindelse med tilmeldingen til kurset melde dig ind i PUFF.
Du bliver medlem af PUFF ved at sende en e-mail til indmeldelse@puffnet.dk med dit navn og kontaktinformationer samt indbetale et årskontingent på 50 kr til:

Reg: 6610 Konto: 2830440

Du er først endeligt tilmeldt, når pengene er gået ind på kontoen, så det skal ske umiddelbart efter du har fået en bekræftende e-mail, ellers kan din plads gå til et andet PUFF-medlem.

Husk at skrive dit FORNAVN + EFTERNAVN på indbetalingen.

På vegne af PUFF,
Nanna Thurmann Jørgensen
Helene Trankjær