27
feb

0

Anæstesiologisk forskningsår!

Baggrund: Et stort internationalt randomiseret perioperativt forsøg ”Hip fracture accelerated surgical care and treatment track (HIP ATTACK forsøget)” er i gang og forventes at inkludere 3.000 patienter i 15 lande, blandt andet på Bispebjerg Hospital i Danmark. Forsøget undersøger effekten af ultrahurtigt operationsforløb hos patienter med hoftefraktur.

Stud.med. søges: Til et prægraduat forskningsår, hvor du på Bispebjerg Hospital deltager i en række kliniske forsøgsopgaver, herunder screening af patienter, optimering af intervention og postoperativ opfølgning. Du får grundig superviseret oplæring inden start og indgår i en ambitiøs forskningsgruppe. Der vil være god mulighed for sideløbende at udføre kandidatopgave og publicere egne selvstændige forskningsprojekter i tilknytning til. Forskningsåret vil give god erfaring med anæstesi og klinisk forskningsmetode på højt internationalt niveau. Det er en fordel, hvis du har gennemført anæstesiologisk klinikophold og hvis du kan tage orlov så opholdet bliver et år i alt.

Hvornår: Tiltrædelse pr. 1. september 2017 eller efter aftale. Kan kombineres med 11. semester forskningsophold. Orlovsdelen er finansieret med løn iht. gældende standard: 10.000 kr. pr. md.

Kontakt: Christian S. Meyhoff, forskningsansvarlig overlæge, ph.d. (christianmeyhoff@gmail.com, tlf.: 22 98 50 42) eller Cecilie Petersen, klinisk assistent (50 13 69 09), anæstesiologisk afd., Bispebjerg Hospital og hør nærmere, hvis du er interesseret.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2017, vedlæg kort CV og karakterudskrift.