07
mar

0

Medicinstuderende søges til timelønnet forskningsarbejde på Bispebjerg Hospital

Vi søger 2-3 medicinstuderende med interesse for forskning til timelønnet forskningsarbejde på Lungemedicinsk Forskningsenhed. Det drejer sig om ca. 10 timer ugentligt pr. studerende, med start snarest muligt.

Om Lungemedicinsk Forskningsenhed

Vores enhed arbejder primært med forskning indenfor astma og KOL. Vi har tætte internationale kontakter, og vi har tilknyttet 10 ph.d.-studerende, 4-5 prægraduate forskere, 2 post-doc forskere læger og 5-10 timeansatte stud.med.’er.

 Om Studiet:

I vores projekt, kaldet PEACE (=Prognose of Eosinophilic Asthma and COPD Excerbation), undersøger vi om forværring af KOL og astma hos patienter med forhøjet eosinofile i blodet er associeret med en øget risiko for genindlæggelser og mortalitet. Du vil sammen med andre stud. med’er tage del i dataindsamlingen ved at indhente data fra patienternes journaler og indtaste det i SPSS. Dataindtastning forventes at være færdigt 31. april 2017.

Dine arbejdsopgaver:  

– Fleksibelt arbejde med daglig mødetid ca. fra kl. 8.00 – 15.30. Andre mødetid og/eller arbejdsdage kan også planlægges i fællesskab.

– Indtastning af oplysninger, så som svar på blodprøver m.m. fra journaler i databasen.

Vi søger medicinstuderende:

  • som er ansvarlige og er glade for praktisk arbejde
  • som kan arbejde i et team med flere medicinstuderende

Det er en fordel at have kendskab til dataindtastning, fx i excel eller SPSS, men ikke et krav. Der prioriteres studerende, som har mulighed for at starte snarest.

Interesserede bedes rette henvendelse til

Ajmal Jabarkhil

Klinisk Assistent, MD, MSc.PH

 Mail: ajmal.jabarkhil@regionh.dk

Mobil: 53 33 33 36

Lungemedicinsk Forskningsenhed

Bispebjerg Hospital