05
apr

0

Skolarstuderende med mod på 1/2 – 1 års forskning og med interesse for diabetes søges

Vi er to ph.d.-studerende på Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital, der søger en studerende til et forskningsår gerne med start 15. august 2017 eller snarest herefter.

De to ph.d.’er omhandler hhv. inkretinbaseret behandling af arvelig diabetes og sammenhængen mellem type 2 diabetes og hjerterytmeforstyrelser. Du vil blive tilknyttet begge projekter. Vi tilbyder en god og bred indsigt i diabetes samt i videnskabelig metode og arbejde. Garanti for medforfatterskab på en publikation eller evt. egen publikation.  Forskningsåret kan evt. kombineres med en bachelor- el. kandidatopgave.

Center for Diabetesforskning er en stor og spændende forskningsafdeling bestående af mange post.doc’er, ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende. Afdelingen ledes af professor Tina Vilsbøll og professor Filip K. Knop.  Ansættelse gerne et helt år, men et halvt år kan også komme på tale. Løn 10.000 kr pr. måned. Ansøgningsfrist 18. april.

Kontakt endelig telefon 6167 1662 el. e-mail alexander.sidelmann.christensen@regionh.dk mhp. mere information og en rundvisning på stedet!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læge, ph.d.-studerende Andreas Andersen

Læge, ph.d.-studerende Alexander S. Christensen