24
apr

0

Søges assistent til neuroforskning

Vi søger en medicinstuderende til at assistere til forsknings- og udviklings-opgaver på Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklear Medicin og PET på Rigshospitalet.

Afdelingen beskæftiger sig med funktionsdiagnostik og billeddannelse med radioaktive isotoper. Vi råder over 6 PET/CT skannere, 1 hjerne PET scanner og 1 PET/MR skanner, 2 cyklotroner og en stor radiokemienhed.  Arbejdspladsen er meget tværfaglig med nuklearmedicinere, radiologer, fysikere, ingeniører, radiokemikere mm. Vi udfører ca 8000 kliniske PET-skanninger om året, og har et stort fokus på forskning og udvikling. Du kan læse mere om afdelingen her: http://www.rigshospitalet.dk/menu/AFDELINGER/Diagnostisk+center/Klinisk+Fysiologisk+og+Nuklearmedicinsk+Klinik/Forskning/

Se Årsberetninger.

Du skal knyttes specielt til neuroområdet med fokus på neuroonkologi og demens.

Arbejdet består af billedbehandling, dataopgørelser, database-indtastning og –søgning, og forskellige administrative opgaver, i alt ca. 10 timer ugentligt ved siden af studierne. Arbejdstilrettelæggelsen er fleksibel og efter aftale. Løn efter gældende overenskomst.

Vi foretrækker en kandidat, der:

  • Er sidst på 1. del/begyndelsen af 2. del
  • Selvstændigt arbejdende, tænkende og reflekterende
  • Interesseret i neurofagene, onkologi og billeddannelse
  • Interesseret i fysik, datalogi, statistik, matematik og farmakokinetik.
  • Da meget af arbejdet foregår på en arbejdsstation skal du føle hjemme med en computer på et avanceret niveau.
  • Tidligere videnskabeligt arbejde vægtes positivt, men er ikke en forudsætning

Send venligst en 1 sides CV med angivelse af foreløbige karakterer og andre kvalifikationer, og 1 sides motivation på e-mail til lægesekretær tina.vikmann.nielsen@regionh.dk.

 

Ansøgningsfrist 14. maj 2017

Ian Law, Professor, Overlæge, ph.d, dr.med.

Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklear Medicin og PET

Rigshospitalet