10
jun

0

Kom til debat om fremtidens forskning

Debat

Hvordan håndterer vi samfundets stigende forventninger til universitetet og dets forskere samt befolkningens faldende tillid til akademia? Deltag i debatten om fremtidens sundhedsvidenskabelige forskning med Søren Pind og toneangivende meningsdannere.

Universitetets vigtigste opgave er at skabe viden til samfundet. Men hvordan løser vi opgaven i en fremtid med udfordringer såsom dalende tillid til evidensbaseret forskning og stadigt større krav til forskeres rolle i den offentlige debat? Og hvordan sikrer vi videnskabens rolle i samfundet, så forskerkarrieren forbliver attraktiv for vores kommende generationer?

Det er blot nogle af temaerne, når Akademisk Råd inviterer til debatmøde tirsdag den 13. juni kl. 08.30-12.00 i Jerne Auditoriet i Mærsk Tårnet med bl.a. udannelses- og forskningsminister Søren Pind og direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm.