26
sep

0

Medicinstuderende søges til at indgå i vores forskningsenhed for avanceret hjertesvigt og hjertetransplantation

Til besættelse snarest søges medicinstuderende til Rigshospitalets enhed for avanceret hjertesvigt under Kardiologisk afdeling. Du vil arbejde tæt sammen med afdelingens læger og sygeplejersker med forskellige forskningsprojekter. Projekterne vil både være invasive studier med hjertekateterisation samt databasestudier. Afhængig af erfaring og evner, vil der være mulighed for at opnå forfatterskab på artikler. Stillingen er fuldt finansieret.

Vi forventer at
-du er engageret og vil lære at forske
-kan lægge 6-12 mdr. i dit forskningsophold
-kan starte snarest muligt, dette er dog ikke et krav

For yderligere information kan henvendelse rettes til;
Læge Emil Wolsk
Emil.wolsk@regionh.dk