07
feb

0

Stud.med søges til forskningsår i kardiologi ved Harvard Medical School

Forskningsprojektet skal udføres i Boston ved Cardiac Imaging Core Laboratory (CICL), Brigham and Women’s Hospital, Harvard Medical School.

Du vil komme til at stå for dit eget projekt, hvor du kan forvente mindst et førsteforfatterskab, og der vil være rig mulighed for at blive tilknyttet andre projekter i løbet af forskningsåret. Forløbet er en unik mulighed, for at få forskningserfaring i et spændende og internationalt miljø, og lære fra verdens førende forskere inden for kardiologi og ekkokardiografi.

Det aktuelle projekt tager udgangspunkt i en database med ca. 3000 HIV positive patienter, hvoraf ca. 900 har fået foretaget ekkokardiografi. Din opgave bliver primært at stå for de avancerede funktionsanalyser af myokardiet opnået ved ekkokardiografi af disse patienter. Der foreligger protokol som skal bruges til at søge midler til løn og udenlandsomkostninger, hvilket skal opstartes så hurtig som muligt. Optimalt kan forskningsåret begynde fra juni/sommeren 2018, hvis midlerne findes. Vi ser helst at du bruger et helt år på projektet, men hvis dette pga. af fremdriftsreform ikke er muligt, kan et halvt år også være en mulighed.

Der er ingen formelle krav til dig som studerende, men tidligere forskningserfaring og bekendtskab med databehandling, samt kendskab til STATA vil være en fordel.

Hvis du er interesseret, så send CV og en motiveret ansøgning (maks. 1 side) senest d. 16/2-2018 til : Stud.med Anne Marie Reimer Jensen (annemarie.reimerjensen@gmail.com) og læge, Ph.D. Tor Biering-Sørensen (tor.biering@gmail.com)

Samtaler med potentielle kandidater forventes at ske slut februar over Skype