12
okt

0

1-årigt research fellowship på Harvard University Kandidatspeciale i traumatologi

Højt motiveret medicinstuderende med interesse for traumatologi søges til forskningsår ved Harvard University og Rigshospitalet med start i begyndelsen af juli 2019. Forskningsåret består af 10 måneders ophold i Boston på Massachusetts General Hospital/Harvard University og 2 måneder i Danmark på Rigshospitalet. Ansættelsen er fra sommeren 2019, og fondsmidler til løn totalt 120.000 kr. forefindes. Yderligere finansiering skal den studerende selv søge ved fonde

Muligheden:

Du vil arbejde sammen med førende forskere i et anderledes og udfordrende arbejdsmiljø. Der er stor sandsynlighed for, at der kan komme publikationer ud af dit arbejde samt aktiv deltagelse med abstracts på internationale konferencer. Du vil få værdifulde erfaringer og et nyt perspektiv på forskning og traumatologi, som vil gavne dig resten af din karriere.

Krav

Fra Københavns Universitet & Harvard’s side, forventes der dedikeret, hårdt og målrettet arbejde af dig. Du vil arbejde som del af forskningsgruppen, måske inkl. aften/nat og weekender. Der er derfor ikke tale om en ferie i USA. Du skal desuden deltage i kurser, skrive fondsansøgninger og protokol før og under opholdet i USA.

Personligt:

Du har gerne afsluttet 2. semester, kandidat, er interesseret i forskning og det traumatologiske område og har mod på at prøve kræfter med et hårdt internationalt forskningsmiljø. Ligeledes forventes det, at dine engelskkundskaber er gode og at du er i stand til at sige til og fra. Vores erfaringer er, at det er en stor fordel ikke at have for mange forpligtigelser i Danmark. Skriftlig, motiveret ansøgning på engelsk (max. 1 side) samt CV sendes til: jacob.steinmetz@regionh.dk

Ansøgningsfristen for forskningsåret er d. 2. december 2018 og samtaler forventes afholdt om formiddagen d. 12. december 2018 på Rigshospitalet. Ved eventuelle spørgsmål kan du skrive til ovenstående mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De venligste hilsner

På vegne af Martin Sillesen, George Velmahos, Lars S. Rasmussen og Jacob Steinmetz.