16
aug

0

Medicinstuderende søges til et forskningsophold ved Center For Evidensbaseret Psykiatri (CEBP)

Vi søger en medicinstuderende, der kan tilknyttes vores arbejde med evidensbaseret psykiatri til et forskningsophold af 1 års varighed (i perioden fra d.01.10.2019 til 31.09.2020) eller alternativt i ét semester. Centerets formål er at fremme evidensbaseret behandling af psykiatriske lidelser, der ultimativt skal sikre at den enkelte patient får den mest optimale behandling. Kerneopgaverne i centeret er gennemførelse af randomiserede kliniske forsøg samt udarbejdelsen af systematiske reviews, hvor der kritisk tages stilling til evidensen. Efter en grundig introduktion og oplæring i arbejdet, vil dine opgaver omhandle vurdering af forskningsartikler, dataekstraktion, udførelse af meta-analyser og skriftlig formidling af resultaterne. Ved interesse har du også mulighed for at være med til udarbejdelsen af kurser og workshops i evidensbaseret behandling samt undervisningsopgaver. Det materiale du udarbejder hos os, kan du vælge at bruge som udgangspunkt for dit kandidatspeciale, ligesom at medforfatterskab på flere af vores kommende publikationer også er en mulighed. Der er således rig mulighed for at få opbygget solide kompetencer inden for evidensbaseret psykiatri. Du vil hos os få skærpet dit blik for hvordan man vurderer kvaliteten af forskning, ligesom at du får muligheden for at netværke med andre forskere og kliniker der selv arbejder med evidensbaseret behandling. Selve arbejdet er fuldtid og foregår i Psykiatrisk Forskningsenhed under ledelse af ledende overlæge, professor Erik Simonsen. Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland. Forskningserfaring er ikke et krav, men vi forventer, at du er struktureret, har gode engelskkundskaber og trives i et tæt samarbejde med andre forskere. Finansiering: Aflønning er 10.000/måned Ansættelse er betinget af modtagelse af fondspenge. Yderligere oplysninger kan fås hos seniorforsker og adj. professor Ole Jakob Storebø ojst@regionsjaelland.dk, tlf. 24965917 For mere information læs desuden her: www.regionsjaelland.dk/cebp Ansøgningsfrist fredag den 6 september Opstart 1. oktober 2019 eller snarest derefter. Ansøgning inkl. CV sendes til psykforsk@regionsjaelland.dk (samt cc til ojst@regionsjaelland.dk)

No Comments

Reply