16
aug

0

Prægraduat forskningssemester efterår 2019 på Lungemedicinsk, Herlev og Gentofte Hospital

Lungemedicinsk Forskningsenhed på Gentofte Hospital søger en forskningssemester-studerende med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er af 6 måneders varighed med mulighed for forlængelse i yderligere 6 måneder. Du vil indgå som lønnet fuldtids skolar-stipendiat i det daglige arbejde i forskningsenheden.

Du vil få erfaring med register-forskning. Din primære opgave vil være ansvar for dit eget epidemiologiske studie, der kan skræddersyes efter dine ønsker, og som evt. også kan bruges som kandidatopgave. Herudover vil du blive tilknyttet 1-2 øvrige projekter.

Der er til vores forskningsenhed aktuelt tilknyttet 4 Ph.d.-studerende, 2 post doc, 4 medicinstuderende, 3 projektsygeplejersker, 3 forskningslektorer samt en række læger som forsker ved siden af klinikken. Du vil indgå i forskningsgruppen og få tilknyttet 2-3 vejledere til dit projekt. Vi holder jævnlige forskningsmøder i gruppen, og du vil få støtte og hjælp til dine projekter.

Vi forsker inden for et bredt felt af lungemedicin (både kliniske og registerstudier), og vi har udgivet en række artikler i high-impact tidsskrifter.

Du vil få mulighed for

• et førsteforfatterskab på det epidemiologiske studie og et medforfatterskab på mindst én artikel
• erfaring med register-forskning baseret på nationale registre
• blive oplært i SAS
• få vejledning fra et erfaren forskerteam og løbende feedback på dine projekter
• mulighed for at deltage på internationale kongresser
• evt. erfaring med klinisk forskning
Vi forventer af dig, at
• du har stor interesse for forskning
• du er ambitiøs og ansvarsbevidst i forhold til dine arbejdsopgaver
• du kan arbejde selvstændigt under kyndig vejledning

Løn og ansættelse

Stipendiet vil være på 10.000 kr/md i 6 måneder.
Der er mulighed for at forlænge stillingen med yderligere 6 måneder.Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr uge. Dit arbejdssted er Gentofte Hospital. Vi foretrækker en fuldtids-studerende, men deltid vil være en mulighed hvis den rette kandidat ansøger. Projektansvarlige Pradeesh Sivapalan, læge og ph.d.-studerende, Lungemedicinsk Forskning, Medicinsk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital, telefon 38 67 42 15. Jens-Ulrik Jensen, specialeansvarlig overlæge og forskningslektor, Lungemedicinsk Forskning, Medicinsk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital CV og motiveret ansøgning sendes til pradeesh.sivapalan.02@regionh.dk

No Comments

Reply